Fortbildning inom marknadsföring och kommunikation

Varje år arrangerar vi en konferens för dig som arbetar med marknadsföring och kommunikation på folkhögskola. Vi ordnar också webbinarier och andra kortare kurser. Så håll utkik här!
Uppdaterad: 2 maj 2024

Kommunikationskonferensen 2024

Kommunikationskonferensen 2024 anordnades den 11-12 april på Leksands folkhögskola. Konferensen hade fokus på framtid, handlingskraft och konkreta verktyg. Deltagarna fick bland annat lära sig om påverkansarbete, AI, strategier och sociala medier.

Läs mer och ta del av material från konferensen.


Inspelade webbinarier


Digitala kanaler med Sara Öhman

Få ut mer av er folkhögskolas aktivitet i digitala kanaler! Lyssna till detta inspirerande webbinarium där Sara Öhman, expert på digitala kanaler, guidar er i det digitala landskapet.

Sara Öhman är konsult inom digitala kanaler och har lång erfarenhet av datadriven marknadsföring och kommunikation. Hon är en van föreläsare och utbildar hos bland annat Berghs och Hyper Island.

Filmen har undertext. Klicka på ikonen som ser ut som en pratbubbla, nere till höger i videospelaren, för att aktivera texten. Undertexten är skapad av AI och kan innehålla felaktigheter. 

Hur ser unga på folkhögskolan i dag?

Ungdomsbarometern föreläser i detta webbinarium om ungdomars syn på utbildning, med särskilt fokus på folkhögskola. Ungdomsbarometern undersöker årligen ungas framtidsval och här får vi höra hur Generation Z ser på framtiden.

Läs mer på Ungdomsbarometern.se (öppnas i nytt fönster).